Agenda

dijous, 30 de maig del 2013

1

Neus Mar ens presenta "A contracorrent"

Benvolguts Havanerus:
Continuem amb estrenes i novetats, i com ja veieu, amb el Bloc Havanerus sempre embolicat pel mig, sempre que la raó s'ho valgui.
En aquesta ocasió he cregut convenient ser-hi des de el primer moment i fer resó d'un esdeveniment i del naixement d'un treball que s'ha fet amb molt de carinyo, on tots hi hem posat el nostre granet de sorra i una en concret, li ha ficat a palades.


Carátula frontal i galeta "a contracorrent"

La Neus Mar arrenca un nou projecte "A contracorrent", encarat al cant de taverna i a les havaneres. Ha aconseguit muntar un grup estable, amb una qualitat excel·lent aportant en la seva figura el sentiment que hi falta a vegades en grups i musics professionals. S'ha acompanyat de:
- Emilio Sánchez: guitarra i tres cubà.
- Toni Gadea: percussions.
- Pep Rius: contrabaix.
- Sonia Zurriaga: acordió.
- Alberto Pérez: trompeta.
- Florenci Trullás: violí.

Podem dir que ho tenen tot, ara falta que el públic digui la seva, que com sempre, és qui te la última paraula.

Així que ja ho sabeu, si no us voleu perdre una presentació d'un treball amb moltes novetats, amb una dona al capdavant cantant havaneres, no hi podeu faltar.



En aquest cas, he participat activament tant en el desenvolupament, creació i maquetació del disseny cd, com en la campanya de promoció de l'esdeveniment, per tant, aquí us deixo les petites coses que he anat fent per que acabi sent un gran espectacle on tots hi gaudim.


Cartell presentació "A contracorrent" a Palafrugell

Val a dir que l'equip que hi ha format part és ple d'excel·lents professionals com és el cas d'en Xavier Borrull aportant el seu punt de vista a través d'unes fotografies senzillament màgiques, d'en Marc Planas de l'empresa Inmatge que és qui ha desenvolupat el vídeo que podeu veure al final de l'escrit, el "com es va fer" (making off) i d'en Lluis Costa de Sound Club Studio.

Us deixo diferents imatges per a utilitzar de fons de pantalla per els vostres telèfons mòbils. Si us cal algun altre, només ho heu de demanar a través de correu electronic o deixant el vostre comentari.

Per Iphone 4 / 4S

Samsung Galaxy Ace HVGA 320x480

Samgsung Galaxy II/S WVGA 400x800
Recordeu, Dissabte 8 de Juny a les 22h, tots al Teatre Municipal de Palafrugell per veure, gaudir i escoltar la presentació de "A contracorrent".
Encara esteu a temps de reservar entrades, son gratuïtes, Si voleu reservar la vostra entrada, envieu un carreu a entradesneusmar@gmail.com indicant les entrades que voleu. 
Les podreu recollir el mateix dia entre les 19h i les 21h a la taquilla del teatre.



Salut, força i havaneres a dojo!.

1 comentari:

Neus ha dit...

Moltíssimes gràcies per la feina magnífica que has fet, per tot l'esforç i les ganes que hi has posat. Un plaer treballar amb persones que com tu que es fan seu el projecte, aportant tota la il·lusió i gaudint amb mi de la satisfacció del resultat. Gràcies, Toni, per anar amb nosaltres " A contracorrent"

Inici Bloc