Agenda

dijous, 23 de maig del 2013

0

Port-Bo en Concert, Diumenge 26 a les 18:00 a La Gorga de Palamós

Benvolguts companys, amics i seguidors del bloc, us adjunto la informació rebuda referent al proper concert que celebrarà el grup Port-Bo a Palamós per estrenar el seu nou espectacle i treball discogràfic.
"El Grup Port-Bo i el pianista Antoni Mas estrenen aquest diumenge a Palamós el nou espectacle i treball discogràfic, Port bo en Concert.


Organitzat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava, Port-Bo en Concert, és una manera d’entendre el Cant de taverna amb regust mariner i arranjaments senzills. Després dels darrers espectacles, Bolanera, Acoblats amb Montgrins i A prop del mar amb la cantant Nina, els Port-Bo presentaran un espectacle que portarà a l’escenari el cant de taverna passat pels teclats de l’Antoni Mas.

Interpretacions des d’una altra basant harmònica, tres veus i un piano sense oblidar el regust de taverna. Com explica el capdavanter del grup, Carles CasanovasPort-Bo en concert, apiana les havaneres i amoroseix les veus“.


En aquest recital, Port-Bo, inclou havaneres tradicionals, cançons populars catalanes i dos temes nous amb música de l’Antoni Mas i lletra de Carles Casanovas, “L’home de la Guitarra“ dedicada a Josep Bastons i “Tocat per la tramuntana“, guanyadora del Concurs d’havaneres de Sant Pol de Mar 2012.

Tots els temes d’aquest espectacle han estat enregistrats recentment a l’estudi 44.1 d’Aiguaviva en un Cd. que sortirà a la venda a mitjans del mes de juny. Port-Bo en Concert es podrà escoltar per primera vegada, diumenge 26 de Maig a les sis de la tarda al teatre La Gorga de Palamós, pocs dies abans que el grup de Calella de Palafrugell i l’Antoni Mas viatgin al Japó per oferir diverses cantades"

Us espero a tots i totes a Palamós (passarem llista).

Salut, força i havaneres a dojo!.
Inici Bloc