Agenda

dimecres, 3 de juliol del 2013

3

TV3 Quasi deixa Catalunya sense la 47 Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell

Benvolguts companys.
Hi ha canvis, finalment es retransmetrà la Cantada d'Havaneres per TV3 tot i que serà un cop finalitzi la vaga.
Us faig extensiu les dues notes de premsa que hem rebut de l'Institut de Promoció Económica de Palafrugell en el que se'ns anuncia que TV3 "la nostra" no retransmetrà la 47º Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell per vaga i en la que ens anuncia que finalment si que és farà.
Per sort, i gràcies al treball inconbustible de l'IPEP la cantada es podrà seguir a través de les diverses pantalles situades a Port Pelegri, Canadell, Plaça Nova i Llafranc. I quedem a la espera per veure si poden aconseguir alguna cosa més.
Suposo que a TV3 i als seus treballadors els importa ben poc que això sigui un esdeveniment popular, amb 47 anys d'historia, amb una quantitat de seguidors que per moltes raons no es poden desplaçar, però que es trobaven per veure la cantada, per la gent gran que hi havia anat, pels que estan indispossats i cada any es reserven el dia, i com no, a efectes de quota de pantalla, amb prop d'un 15% d'audiencia, que vol dir 250.000 espectadors i pics de 400.000...

Amb gestos com aquests hem de vigilar, resulta molt fàcil fem vaga, però companys, vigilem què i com retallem que estem parlant de Cultura, i prou malmessa està!
Deixeu-vos de mirar el melic i aixequeu el cap que l'atur està ple de gent i potser hi donaran cabuda a uns quants més de cop, i amb tota la raó.




Nosaltres desde el bloc Havanerus intentarem anar penjant alguna fotografia a Facebook i fent algun tweet, si encara no ens segueixes:
Pàgina de facebook: www.facebook.com/havanerus 
Twitter: @havanerus.

Què fàcil resulta dinamitar la cultura!

Salut, força i havaneres a dojo!.

3 comentaris:

Rosamaria ha dit...

a mi particularment m'han ben fumut, per no dir una altre cosa. sempre ens reunim la familia per sopar i gaudir de les havaneres. Precisament aquest mateix dia ballen uns esbarts a la plaça de la sagrada familia (cosa que a mi m'emociona perque el meu marit i jo som antics dansaires d'un esbart, doncs nosaltre no hi hem baixat mai perque la Cantada d'havaneres es sagrada. DONCS AQUEST ANY SERA EL PRIMER QUE NO HO VEUREM. Potser es podrà seguir per la radio, qui lo sa? VISCA EL CANT DE TAVERNA I VISCA CATALUNYA!!!

acau ha dit...

Es podrà seguir en directe per ràdio a La Xarxa i per Ràdio Palafrugell

Havanerus ha dit...

Finalment, s'enderrerirà l'inici de la Cantada, així TV3 la podrà emetre en directe doncs la vaga s'haurà acabat, no per altre motiu.
Gràcies als que hi heu lliutat per quà això sigui una realitat.

Inici Bloc