Agenda

divendres, 7 d’agost del 2009

0

Havaneroteca, més incorporacions al Juliol

Companys, ben trobats!!. La havaneroteca s’ha ampliat una mica més.


Arrel de la cantada de Calella, vaig fer-me amb el treball del Trio Arrels de Menorca, anomenat “Poble”, va ser un regal, i els hi agraeixo de tot cor, ho sabeu nois!!.
És fa palés el que vaig dir al seu dia d’aquest grup.
Tant debò, algú dia pugueu tenir a les vostres mans.
Gaudireu d’unes veus i d’una musica com pocs cops haureu fet.

Darrerament és dels treballs que més escolto. La causa es ben senzilla, em transmet joventut, frescor, un aire nou i que desconeixia, i que per poc que pugui, no deixaré de seguir.
Tenen cançons pròpies, escrites i composades per en David Serra, una de elles, la podeu escoltar a la pàgina principal del blog, "Es pescador".




Després, i arrel de la cantada de Llafranc, de la qual no hi va haver escrit degut a que no portava la càmera, vaig comprar el nou treball del Peix Fregit, anomenat, Peix Fresc.
I tant que és fresc, l’han enregistrat en la nova etapa del grup. Amb la incorporació d’en Norbert i un nou instrument, l’acordió.
Nois, això sona molt i molt bé. Aprofito per felicitar a en Pep Nadal, primera veu i guitarra del grup, el qual ha afegit una peça escrita i composada per ell "Para ti". Per molts anys!!.



I per acabar dir-vos que aquesta setmana, en concret el divendres 7 i dissabte 8 d’agost, hi ha la VI Cantada de la Costa Daurada a Calafell amb la presencia de grups molt i molt importants. Si en teniu la ocasió gaudiu-la.....

Regaleu Havaneres!!

Companys, Salut, Força i Havaneres a dojo!!.
Inici Bloc