Agenda

dijous, 2 de juliol del 2009

0

Havaneroteca, "Havana 12"

Hola Companys.
Us poso al corrent de un nou treball que, entre avui i dissabte 4 de Juliol, veurà la llum..... Caram si dissabte 4 de Juliol és la 43ª Cantada de Calella, amb ells al damunt de l’entarimat.
Doncs la llum, la veurà si és capaç de aixecar-se, o seria millor dir la beurà, doncs ells l'han anomenat "Havana 12 anys", conec el 7 anys, però el dotze?, encara no.
Però ja que hi som, i com aquest en saben, en farem una cata. Sí, el catarem a veure que tal entra.....o a beure, que també entra.



El treball és dels Arjau, els Jordi's, han tornat a fer de les seves, en Grau i en Rubau, quin parell...
Jo encara no he tingut la sort de escoltar-lo.....o si, bé, el fet, és que no el tinc físicament a les meves mans.
Potser l'he somniat, o l'he escoltat en algun moment o un altre, o l'he catat....

Nois, gràcies per la convidada. Ha estat dels millors moments que he passat en el mon de Les Havaneres.

Doncs bé, els Arjau ja fa 12 anys que van junts, I ara ho celebren amb un "Havana 12", caram quina manera més original de remullar-ho, oi nois!.

Els temes que han triat son genials, autèntics, originaris dels nostres avis, dels que a mi personalment em captiven.
També hi ha alguna cançó que si no m’erro, no ha estat enregistrada mai per cap grup, tot i que és de les més antigues que hi ha transcrites i recollides en un llibre d’havaneres.

Amics, companys i seguidors del blog, si en teniu l’ocasió, fiqueu-lo al sac, que d’aquests també en trobareu ben pocs...

Gaudiu de la 43ª Cantada de Calella aquest dissabte, i recordeu que us podeu fer amb un grapat de nous treballs, dels Arjau "Havana 12", dels Port-Bo "Acoblats", de La Taverna "Mirada Blava", del Trio Arrels de Menorca "el nou treball"....
i això no passa cada dia.

Salut, Força i Havaneres a dojo!!.
Inici Bloc