Agenda

dijous, 28 de maig del 2009

9

Havaneroteca, les últimes incorporacions

Bon dia Companys!!
En aquesta secció afegiré també, les últimes incorporacions a la meva "Havaneroteca".

Veig molt positiu informar a través de aquesta secció, de les noves creacions quan a treballs discogràfics facin els grups.
Del que ja està editat, doncs bé, si teniu qualsevol dubte, o consulta, podeu fer-la, aquí mateix, amb una mica de sort, jo pot ser que us la pugui resoldre, en cas contrari, sempre haurà algún company del blog, que en sàpiga la resposta.

Doncs bé, començo per l’últim, últim, últim, que ha vist la llum, en nadó del blog de les Havaneres.......l'últim treball del grup La Taverna.
Encara no l’he tingut a les meves mans, però sé que en breu hi estarà......o faré el que calgui per trobar-lo!!.
No ha estat fàcil que acabés de sortir del forn, s’havia de coure amb molta cura, quasi amb la mateixa amb la que l'han creat en membres del grup......
Hi trobareu cançons que particularment m’agraden molt -el títol clar, doncs encara no l'he escoltat- i també noves creacions del propi grup, doncs si no ho sabeu, en Ferran García i l'Àdam Torres, son els instrumentistes del grup, en Miquel Pedrol hi posa la veu.
Ara solament falta coincidir amb ells per poder tenir-ne un!!.

Grup: La Taverna.
Títol: Mirada Blava.



Continuo amb un altre, aquest si que el tinc, i n’he gaudit molts cops, ja.
És un gran treball dels Port-Bo amb colaboració amb Els Montgrins, si companys, un cop més, s’han tornat a superar.
Per molts anys....
Recordo una advertència quan el vaig adquirir, “[...] potser a la primera no t’agrada”.
Ho sento company, a la primera, a la segona, a la tercera......és genial!!. Gràcies!!.
Tornem a tenir noves creacions d'en Carles Casanovas.
Que no ens faltin Mestre!!, que per molts anys puguis continuar donant-nos aquestes lletres!!.


Grup: Port-Bo amb els Montgrins.
Títol: Acoblats.



I per acabar, el primer treball que vaig adquirir en la temporada d’enguany.
També ha estat fins al moment, un dels que més m’ha sorprès, doncs com ja sabreu els que seguiu el blog, jo també dubtava de una veu de dona en l’havanera.
I tant que estava equivocat!!.
Bé, matisant, com ja vaig fer en l’escrit, si la veu la posa la Neus, la guitarra en Càstor i la percussió l’Enric, ja els hi poden posar havaneres davant.....que les gaudirem!!. Per molts anys!!.

Grup: Cubacant.
Títol: L’essència de l’Havanera.



Bé companys, com podeu veure, la caràtula frontal, és la original del grup, doncs d’aquesta manera la podreu reconèixer allà on la veieu.
Ara, la part del darrera, no és la original del treball, és un invent propi. Espero que no us desagradi!!.
Si voleu aconseguir aquest treballs, i no sabeu com fer-ho, us podeu posar en contacte amb mi, i cercarem la millor manera per què els pugueu tenir.
Per això, al marge dret del blog, hi ha un apartat amb el símbol “@” per poder-vos posar en contacte amb mi.
Grups, no defalliu amb les noves creacions!!, que els que us seguim en gaudim molt cada cop que feu quelcom nou!!.

Companys, un cop més gaudiu de les Havaneres, i si podeu, escolteu-les!!.

Salut, força i Havaneres a dojo!!.


9 comentaris:

Jotabece ha dit...

Tony esti d'acord amb tu, exel·lent el treball dels Montgrins i del Port Bo. El Canó de Palamós, insuperable. Espero que no sigui la última col·laboracio i en facin mes.
Joan Brugués

Miquel ha dit...

Jo opinaré sobre el de Cubacant , sencillament excelent , com sempre he dit al escoltar Cubacant el directe , una veu privilegiada , una guitarra de mestre i unes percusions fantastiques , enhorabona CUBACANT.

Del CD del Port Bo , encara no el tinc i del de la Taverna , jo no diré res com es normal , deixaré que les critiques els feu els sofrits espectadors .
Miquel

Unknown ha dit...

Hola de nuevo.
Ferràn Garcia Garrido és l'autor de dos maravelloses cançons de aquest disco.
MIRADA BLAVA I FLAMA D'AMOR.
Me enamoré de las canciones solo escucharlas.La música suave i romantica i las letras tan lindas,dulces rebosando amor.
Mirada Blava nos parla d'una fada preciosa que deja un immenso vacio en el corazon del autor.
Un vals divino.Cada una de sus palabras enciende un deseo de belleza y inspiración en el corazón.
I FLAMA D'AMOR una balada lindisima,romantica i super maravillosa.La cançó d'amor catalana més bonica que he escoltat junt amb Paraules d'Amor de Serrat.
FLAMA D'AMOR,QUE ILUMINA EL SILENCI
I EL MAR...FLAMA D'AMOR ...ET PROMETO EL MEU COR.

fERRÀN ERES UN COMPOSITOR EXCEPCIONAL Y ME ASOMBRA QUE ESTAS CANCIONES NO SEAN MAS CONOCIDAS Y COMENTADAS.ES LO MEJOR Y MAS BELLO QUE HE ESCUCHADO EN CATALUNYA.
ESPERO DE CORAZON QUE SIGAS COMPONIENDO BELLISIMAS MUSICAS Y LETRAS MARAVILLLOSAS.
A todos los catalanes:
tienen ustedes un compositor maravilloso.NO HO SABIEU ENCARA?????
un creador sensacional que no solo escribe letra sino musica tambien y una música excepcional.
Espero que te llegue tu momento y triunfes porqué lo mereces.
Siento no poder expresarme en cAtalan.Lo leo y entiendo,las havaberes me ayudan...ya lo ven,però me cuesta todavia escribirlo.
UN DISCO MARAVILLOSO.

Unknown ha dit...

ACOBLATS és una idea genial d'en Carles Casanovas del grup Port Bo i en Martí Camós de la cobla Montgrins plasmada en un esplèndid disc de 10 preciosos temes de la Cançó de Taverna.
Alguns d'ells tan coneguts i aplaudits com La Gavina,Lola la Tavernera i El Meu Avi i d'altres del repertori habitual del grup Port Bo com Busca'm a l'Empordà.
D'entre tots els títols vull destacar com a preferits la dolça i entranyable La Calma de la Mar, el genial chotis en català i a ritme de cobla;La Botiguera,la versió més esplèndida que s'ha fet del Canó de Palamós;un fantàstic swing,l'apassionat bolero No Sé i la nova i meravellosa cançó dels mestres Casanovas i Mas;Pensaments. Totes les cançons acotxades per les notes de la cobla es converteixen en peces meravelloses que ens fan estremir d'emoció i alegrar els nostres cors.
Un disc meravellós que s'ha de viure i sentir.
El recomano com a un dels millos del grup Port Bo.

flamadamor ha dit...

Hola.
Només per agraïr els comentaris sobre el disc que vam gravar amb LA TAVERNA.
D'especial esment, i per la magnitud efusiva contrastada, a "COLOMBIANA"..: "La verdad es que agradezco mucho tus comentarios al respecto de las canciones que comentas. Me otorgas unos honores que con toda probabilidad no corresponden a la realidad; sin embargo me halaga y me congratula que sean canciones atractivas para tu gusto musical al punto que comentas.
Espero poder componer y aportar alguna pieza más en esa misma línea romàntica en esta nueva etapa en el grupo VORAMAR de La Bisbal. Un cordial saludo.
Ferran Garcia Garrido. Barcelona-Vidreres.

Unknown ha dit...

Tenia certa recança quan els companys del blog Port Bo parlaven tan efusivament d'ACOBLATS la passada primavera..no tenia clar això d'havaneres tocades amb cobla però només sentir-lo per primer cop em va entusiasmar d'allò més.
S'ha d'escoltar amb ganes de descobrir noves sensacions...musicals... i deixar-se portar per l'esplèndida música que envolcalla i fa més vives i intenses encara les magnifiques veus d'en Fonsu,en Carles i en Mineu.
Un disc excel.lent,genial,molt nostre que recomano amb entusiasme a tots aquells que vulguin gaudir i emocionar-se amb els dos millors grups de música popular catalana actual:els Port Bo i els Montgrins.
Per molt anys!!

Unknown ha dit...

M'encanta ACOBLATS.Per mi és un dels millors treballs del grup Port Bo.
Va ser una idea genial aquesta magnifica fusió entre cant de taverna i cobla.
Recomano aquest disc amb tot el meu entusiasme.Quan l'escolteu en copsareu tota l'emoció de cançons tan conegudes com El Meu Avi,Lola la Tavernera,La Gavina o la Calma de la Mar envolcallades per les esplèndides veus dels Port Bo i la vibrant i tan nostra música de cobla dels Montgrins.
Feu atenció també al chotis en català La Botiguera,al apassionat bolero No Sé i a la romàntica i encisadora Pensaments amb lletra del Mestre Carles Casanovas i música del Mestre Antoni Mas.
Un disc per gaudir i emocionar-se plenament.

Unknown ha dit...

Un disc deliciós.La veu de la cantant és preciosa i les cançons meravelloses.
En coneixia ben poques perquè estic més acostumada a escoltar havaneres en català però tenia cusriositat per conèixer la havanera clàssica o tradicional i n'he quedat enamorada;
Drume Negrita,Mariposita de Primavera,Si LLego a Besarte,Soy Guajira....m'han agradat totes molt i en la veu càlida d'una dona sonen de meravella.
Un regal inesperat de "l'amic invisible de Nadal" que recomano a tothom que vulgui regalar poesia i belles melodies.
Ara només em falta veure l'espoectacle.
FELICITATS CUBACANT!!!

Unknown ha dit...

Felicitats pel disc Cubacant Essència de l'Havanera.

Un excel.lent treball per tots aquells que aprecien l'havanera antiga o tradicional o per aquells que la vulguin descobrir en la preciosa veu d'una dona que ja ha esdevingut tot un magnific descobriment i un referent en el món de l'havanera.

Una tria magnific i uns artistes de primera categoria.
Per molts anys ens pugueu regalar treballs semblants.

Inici Bloc