Agenda

divendres, 25 de març del 2011

0

Havaneres Solidàries a Ripollet, dissabte 26 de març

Benvolguts companys.
Us convido a venir el proper dissabte 26 de març a la Cantada d'Havaneres Solidàries que celebrarem al Teatre-Auditori de Ripollet (Plaça de l'onze de Setembre), a les 18:00h.
La raó prou s’ho val.

 


Fòrum Solidari va ser creat, fa ja més de deu anys, bàsicament per donar suport als Casals catalans de Cuba; des de l’Entitat, vetllem perquè es mantinguin allà les activitats culturals i cíviques, a través de les tradicions i costums de Catalunya, aportant tot el material logístic i professional que considerem necessari.

Tanmateix, i en la vessant humanitària, seguim el projecte iniciat ja fa molts anys pel Pare Liñan, sacerdot escolapi nascut a Balaguer el 1922 que ens va enamorar i convèncer de la necessitat d’afegir-nos a la seva tasca social i solidària en barris humils de l’Havana i rodalies. Donem suport continuat a 55 nens de famílies que pateixen condicions precàries econòmiques, socials o de salut, que, amb l’ajut parcial de padrins (cada cop menys) i cobrint la resta amb aportacions, activitats, i tot el què la nostra imaginació ens suggereix, intentem que la seva situació sigui de més bon portar.

A més donem ajudes puntuals en forma de diners i/o medicaments, material sanitari, ulleres, etc. a persones amb problemes que cal resoldre amb urgència.

És per això que Fòrum no es cenyeix a un projecte concret que es pugui resumir en una sola activitat, perquè precisament la nostra activitat també abasta totes les que es realitzen als Casals catalans de Cuba, en temes tan diversos com:

Esbarts, corals infantils i d’adults, grups de teatre, conferències, exposicions, publicacions diverses, monogràfics diversos, tallers i trobades de puntaires, festes tradicionals de Catalunya (Reis, Sant Jordi, Dia del llibre, Caga Tió, Castanyada, etc...); també donem suport a les Jornades de Cultura Catalana, que es realitzen dues vegades l’any, a l’abril - coincidint amb la Setmana de Sant Jordi i la Verge de Montserrat- i al novembre, amb el Festival d’Havaneres de l’Havana.

Que us sembla la idea....us hi esperem!!.

Les Havaneres aportaran el toc festiu.

Salut, força i Havaneres a dojo!.




Inici Bloc