Agenda

dimecres, 30 de juliol del 2008

17

Primer mail d'en Xevi Jonama, L'Empordanet

Quina il·lusió m'ha fet que finalment es possesin en contacte amb mi.
Ja us tinc a tots els que inicilament volia.
Ara, a treballar amb i quant a vosaltres.

Podeu clickar la imatge per ampliar-la.

D'esquerra a dreta, Lluis, Xevi, Pere i Càstor, Gràcies nois i fins aviat!!.

17 comentaris:

luzquebrilla ha dit...

L´Empordanet són per mi, els que millors canten la havanera tradicional.En Castor és un mestre,recordo aquest estiu a Begur
L´espectacle "Cubacant" va ser una posada en escena genial, la cadència, i ritme típics de l´havanera en diverses peces cubanes del segle XIX. Un recull perfecte per poder veure i entendre la història i L'evolució d'aquest gènere al llarg dels segles.

luzquebrilla ha dit...

Per cert Tony,posa al Blog la canço "vestida de nit" (de`n Castor), m´encanta!.Bé de totes maneres Gràcies i perdona l´atreviment.

Havanerus ha dit...

Ei noia, moltes gràcies per tots els teus comentaris. Això m'ajuda molt. La cançó va estar possada durant uns 4 mesos avans de canviar el repertori, que va ser a principis d'any. Així, ensento als visitants diferents cançons, i no sempre les mateixes, doncs jo també coincideixo que és de les millors.
Estic d'accord amb molts dels comentaris que fas...
Per cert, atreveix-te més sovint!!...
Vestida de nit, està publicada a la secció cançons, sense música, en breu la hi afegiré.
Gràcies Luzquebrilla!!.

Anònim ha dit...

Hola Tony! Molt agraïda a luzquebrilla pels comentaris a sobre l'espectacle Cubacant. Jo sóc la Neus, cantant de Cubacant, i m'han fet molta il·lusió les seves paraules. EL setembre vam començar aquest nou projecte, una mica arriscat potset, però amb moltes ganes. Com veus publicar alguna cosa més al blog, per poder donar-ho a conèixer una mica més? Si vols pots veure la web www.cubacant.com. El proper 22 de març actuem a Palamós, el 29 de març a Platja d'aro i el 18 d'abril presentem el CD a Begur. Us esperem a tots!! Quin és el teu mail per poder posar-me en contacte directe amb tu? Una abraçada! NEUS

Havanerus ha dit...

Ei Neus, quina il·lusió poder llegir-te. Vaig visitar la vostra web, i vaig trobar-la molt interesant. Arrel del que va publicar luzquebrilla, vaig anar seguint els vostres pasos, encara que si et dic la veritat, no vaig arribar gaire lluny...
Crec que en Xavi Jonama em va avisar d'un concert l'any passat al setembre, però jo no estava disponible. En fi, segurament ens trobarem per el cami.
Vaig veure que en Càstor formava part del Cubacant, i sota la meva modesta opinió, és de les millors, per no dir la millor, guitarra que he escoltat dins el món de Les Havaneres, hi ha de molt bones, com la d'en Lluis Bofill, o la d'en Jordi Rubau. Però, avui per avui, i havent escoltat el que he escoltat, costa trobar algú que ho faci tant i tant bé.
A la resta del grup no us cònec, hi ha coses que no publico si no les veig primer. Tens una meu meravellosa, dolça, i tendre, felicitats Neus!!.
Prefereixo comentar-te algunes coses en privat, que no et sapiga greu contactar-me.
El meu mail es: tony@vulcam.com
Qualsevol cosa, ja ho saps. Et recomano que visitis la pàgina principal del blog, allà tens més informació meva, a la part de la dreta.
Però bueno, espero que amb això et serveixi.
Per cert, encara espero en Càstor per el Blog.

Salut noia!!.

luzquebrilla ha dit...

No m´ho puc creure, la noia que vaig estar admirant durant tot l´espectacle de Cubacant per la seva senzillesa,interpretació i la gran veu s´ha referit a mi...quines coses té l´atzar...
Felicitats Neus!!, no perdré l´oportunitat de tornar-vos venir a veure.

luzquebrilla ha dit...

En Castor,dubto que`l vegis pel Blog,mira Tony,anava a fer-te una aposta però prefereixo no dir-te-la, per si es torna a produir-se una d´aquelles coses de l´atzar que he comentat abans.

Anònim ha dit...

Hola Luzquebrilla! Les teves paraules em deixen muda a mi. Moltissimes gràcies, simplement faig amb molta il·lusió el que més m'agrada que és cantar. Crec molt en Cubacant però la sortida al mercat és complicada, tot i això continuarem lluitant. Aviat psentarem el CD. A veure si algu dia ens coneixem. Fins aviat i una abraçada. Neus

luzquebrilla ha dit...

Hola Neus,no cal que et digui que aquesta il·lusió la transmets al públic,recordo a Begur com ens varem aixecar al final per aplaudir-vos,i a la sortida la gent estàvem super satisfets de l'espectacle.
Mira,a la porta vaig està dubtant de venir-te a felicità però estaves parlant amb un senyor,era tard i ho vaig deixar córrer.La propera vegada segur que vindré a saludar-te.
Neus, quan tingueu el CD si m'ho pots dir t'ho agrairia,doncs em fa il·lusió tenir-lo.Enhorabona per ser com ets Neus,segur que tot t´anirà molt i molt bé.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies per tot. Significa molt per mi trobar persones com tu que carreguen les piles. La propera vegada que ens trobem no dubtis a venir a saludar-me i tant punt tinguem el CD t'ho faig saber. Una abraçada. Neus

Miquel ha dit...

Hola Neus , soc en Miquel del grup La Taverna , ja ens hem posat en contacte via interna però ting ganes de dir-ho públicament . Mireu companys tal com vaig dir a la Neus , jo no soc massa partidari de les veus femenines a les havaneres ( i no es masclisme ), però hi han dos veus que per a mi son fantàstiques una es la de la Dolors Puig , excantaire del grup Espingari i l'altra es la Neus , encara que només l'he escoltat a traves de la seva web , però m'ha impresionat . Espero tindre l'ocasió de escoltar al grup Cubacant en directe , com sempre dic ( si les dates m'ho permeten ) doncs ja sabeu que la majoria de grups a meinys que no compartim escenari no ens podem sentir , per la coincidència de dates .
Apa !! ja està dit .
Una abraçada per tots.
Miquel

luzquebrilla ha dit...

Caram Miquel!, i per què no ets partidari de veus femenines en les havaneres?,sí ja sé, que dius que no és masclime,però si ens deixem de vells tòpics no veig el motiu...
A més, jo tenia pensat suggerir al Tony fer un Duet,però no sé on deu ser, potser a l´Habana?,Bé Miquel, ja m´has tirat la pensada per terra,llàstima...
Fins aviat,una abraçada.

Havanerus ha dit...

Ei, sóc aquí!!.
Una mica “liadillo”, i em falta una mica del temps que voldria per dedicar-li a les coses que m’agraden, però......que coi, amb lo que m’agrada això, no serà per mi, que una conversa es quedi a mitges.
Tic-tac-tic-tac......a veure... a pams.
Neus, guaita, si et carrega les piles les paraules de Luzquebrilla, no deixis de seguir-nos, com diu Luzquebrilla, jo, sóc molt pilota!!, je,je,je,je....
Bé, això és el que és pensa, però, quan em conegui, ja veurà que no es així. Què quan dic les coses és per que les sento, i si les sento, les he de dir, no sé si m’entens!!..
Per tant Neus, passat per el blog quan necessitis carregar, i si avui no parlem de tu, passat demà, que segur que en parlem, doncs la teva veu –amb el bon sentit- dona per molt, per parlar, per gaudir, per emocionar, etc....
I els que no ho coneixeu, mireu la web www.cubacant.com, i mireu el vídeo de promoció, simplement Genial!!.
Estic d’acord amb el que diu en Miquel, encara que a mi el que em falta és sentir més veus femenines, i el problema és que no les hi ha dins el gènere.
Jo vaig veure un reportatge a la televisió, i cert és, que la veu femenina sola, no m’acaba de fer el pes, encara que escoltant Cubacant, he de tancar la boqueta, perquè se’m cau la baba.....
Al reportatge surten grups polifònics, o sopranos soles amb un piano, i la veritat, a mí m’agrada el tipus d’havanera del Blog, que voleu que us digui!!.
Ara escoltant Cubacant.....m’entra algun dubte, doncs, no és el mateix un piano més una soprano, que com ho fan ells, una percussió exquisita amb Enric Canada-, una guitarra d’enveja -En Càstor Pérez-, i una veu amb molt futur - la teva, Neus.
Bé un altre punt, o un altre “puntasso”.....
Luzquebrilla, estàs segura de fer-me aquest suggeriment?, o bé és una proposició indecent.....diguem agosarat!!. Miquel, tu et pots quedar com admirador d’excepció, i per valorar...diguem l'actuació.
Mira que no tinc vergonya, i jo estic disposat, i anar per terra també, bueno em sembla que hi ha alguna cosa que no he llegit bé, però aquí parlem d’havaneres, no?, bromes a part....espero que no et resulti barruer, i que no us molesti una mica de broma, però es què Luzquebrilla m’ho ha posat a tir, i no podia fallar!!.

Companys, fins al pròxim!!.

Salut, Petons, i Abraçades, i que cadascú triï el que millor li vagi en aquest moment, per mi que no sigui...

Anònim ha dit...

Bona nit, companys. Soc en Càstor.
És un plaer comprovar que la feina que fas, agrada.
És la primera vegada que participo en una cosa com aquesta. Ho segueixo tot el que puc, pero no dic mai res. Suposo que serà per timidesa. Però, sobre tot, per manca de temps.
Agraeixo tots aquests comentaris afalagadors, però no m'enredareu pas: les meves limitacions amb la guitarra be prou que les conec.
Només sé que gaudeixo molt amb aquest gènere, i que m'agradaría fer moltes coses més.
Per cert: de Vestida de nit, m'agrada més la lletra de la Glòria que no pas la música.
Salut, companys.

Anònim ha dit...

Una vegada més, moltissimes gràcies per les vostres paraules, no em cansaré de dir-ho. Els dies que em trobi en hores baixes i perdi els ànims, llegiré els vostres comentaris i segur que m'alegrareu el dia. MUUAACCC!!
He de dir que abans de engegar Cubacant quasi no coneixia en Càstor i ara que ens hem anat coneixen he de dir que, com diuen d'ell és un mestre, discret i massa modest. Càstor ja sé que no t'agrada que t'ensaboni, però jo com en Tony el que penso ho he de dir. PETONS I ESPERO CONEIXER-US EN VIVO I EN DIRECTO!!! UNA FORTA ABRAÇADA PER TOTS!!! NEUS

luzquebrilla ha dit...

No m' ho puc creure, en Castor ha escrit al Blog!!,encara no me recuperat de la sorpresa.(Tony meinys mal que no vaig proposar-te una aposta).
En aquest Blog, i des d´un punt de vista analític les persones que normalment hi escriviu teniu una erudició del món de L'havanera indiscutible,jo,com a simple espectadora tinc l'avantatge de que a mesura que vas anant a sentir cantades arribes a conèixer com és la persona que està dalt l'escenari; per la manera de parlar,mirar, de ser... sobre tot per el sentiment que transmet al cantà o tocar la guitarra,jo què sé... no us sabria dir per quantes coses més.Per això,jo ja coneixia en Castor; seriós,prudent,modest (com diu la Neus)emotiu,apassionat (per la melodia que toca)tímid ,de simpàtic, bé això no gaire, però quan toca la guitarra se li perdona aquesta mancança.En fi un gran professional, en canvi ell no sap qui sóc jo, ni falta que fa.
Escolta Tony les bromes també estant bé, sempre i quan girin al compàs de l´havanera per etar d´acord amb el blog, no?.

I no donis tants petons que no som francesos eh?,els catalans ja saps com diuen que som...

Havanerus ha dit...

Ei, Càstor, Gràcies, i benvingut al Blog.
Espero que et vingui de gust participar, quan ho vulguis fer, espero que no et tallis, que no tinguis vergonya, per mi es un honor que et passegis per el blog....ara luzquebrilla dirà que sóc un pilota, o la Neus, no sé quina de les dues, però bé, espero que m’entenguis.
Si t’has passejat, veuràs que he llegit un dels teus llibres, i encara no l’he comentat doncs és tant profund, que no sé si sabre transmetre allò que tu vols transmetre.....
La manca de temps, te la respecto, però la timidesa no. A mi em passa potser al contrari, redacten em defenso, en canvi, parlant, em costa una mica més, i més quan us tinc a vosaltres davant.
Per cert, no crec que jo et serveixi de gaire, però qualsevol cosa que vulguis fer per el mon de l’havanera, si està a les meves mans, et prego que hi comptis, tinc un amor desmesurat, potser quasi com el teu.
Ara em tornaran a dir Pilota, però bé, que hi farem.
Companys, escolteu el Grup Las Migas, hi ha una veu, senzillament, impressionant. Ja li vaig comentar en aquesta veu, que un altre génere que m’agrada és el que fan elles, un flamenc-fusió, estrany eh?, doncs bé, encara tinc algun secret guardadet quant a musica, però bé, tot al seu moment.
Estic d’acord amb en Miquel que Vestida de Nit és de les millors havaneres en català que s’han fet, i per la guitarra, bé, jo vull començar classes per saber si en saps o no!!....je,je,je, ets un crack Càstor, no fa falta que ho diguis tu, t’¡ho diem els de fora, i en Lluís, un altre...
Luzquebrilla, té més sort que jo, us enganxa des de baix de l’escenari, jo no arribo a tant.

Luzquebrilla, que jo amb l'havanera acabo tot just de començar. M'agrada el gènere i he volgut difondre el meu amor a través de la xarxa, doncs és tan gran que no m'hi cap dins, i l'he de compartir amb tots vosaltres...

Bromes, bé, ja saps el que en penso!!, si diren al voltant de l'havanera, i molt de quan en quan!!:

Apa Companys!!. No afluixeu amb els comentaris que em doneu vida!!.

Inici Bloc